Navigatie

Miranda Wullems

Terug naar de vorige pagina
Bekijk hier mijn reviews (23)

23 beoordelingen voor Miranda Wullems

 1. Waardering 5 uit 5

  Tonnie

  Afgelopen dinsdag is Miranda voor het eerst bij mij geweest. Mijn nek en bovenrug zaten erg vast. Ik heb een zeer goede massage gehad!! Alles is weer los. Zeker voor herhaling vatbaar. Super.
  Bedankt, Tonnie.

 2. Waardering 5 uit 5

  Floor

  Inmiddels vaste klant van Miranda. Iedere maand hét ultieme moment om even te kunnen ontspannen. Eindelijk iemand die weet hoe ze moet masseren, en niet ‘zomaar wat aait’. Mega fijn dat ze aan huis komt en alles meeneemt. Dikke aanrader!

 3. Waardering 5 uit 5

  Heidi van de Velde

  Na veel wandelen en dansen, had ik nog steeds knopen en stijve spieren en gewrichten. Maar na 1!!! massage van Miranda voel ik me weer zo soepel als een 16 jarige ( ik ben 48…)
  Superbedankt Miranda….

 4. Waardering 5 uit 5

  Sanne Slob

  Begin april hebben mijn collega en ik een zwangerschapsmassage ontvangen van Miranda. Miranda voelt precies aan wat je nodig hebt, helpt je verder en helpt je ontspannen. Ze is gewoon goed! Daarnaast is ze een prettig en leuk persoon. Wij raden haar zeer aan! Dank Miranda!

 5. Waardering 5 uit 5

  Harry Kroon

  Door een ski ongeval moest ik op krukken lopen, waardoor mijn schouders vast waren gaan zitten. Miranda had daar in de eerste behandeling flink veel werk mee. Gelukkig wierp dat zijn vruchten af en heb ik in een behandeling enkele weken later een heerlijke ontspannen massage gehad, waarbij je soms gewoon als in een roes dreigt weg te zweven.
  Je hebt goed werk geleverd Miranda, dank je wel.
  Harry

 6. Waardering 5 uit 5

  Wikke

  Inmiddels meerdere keren door Miranda gemasseerd. Stress en pijnpunten weet ze er elke keer weer zeer vakkundig uit te masseren.
  Een aanrader!

 7. Waardering 5 uit 5

  Joke Hendriks

  Als je van een goede en stevige massage houd die spierspanning moet weg halen?Boek Miranda! Vandaag ben ik door haar letterlijk even goed onder handen genomen…want dit was toch wel nodig. Ik had ontzettend veel spierspanning die nu flink gezakt is. Miranda heeft mijn verwachtingen overtroffen. Topper!

 8. Waardering 5 uit 5

  Lonneke

  Mijn man en ik krijgen beiden een massage van Miranda.
  Wat is zo top aan haar? Je hoeft NIETS te zeggen en ze voelt zelf waar de pijn zit. Ze wil je ook écht helpen met je klachten en ze neemt alle tijd om het probleem te verhelpen. Dat is haar missie. Zelfs als de tijd om is.
  Wij hebben meerdere masseuses gehad maar Miranda is echt degene die elke spier (zeker waar de pijn zit!) goed aanpakt.
  Daarnaast zullen andere masseuses niet langer de tijd voor je nemen als je maar een bepaalde tijd hebt geboekt. Miranda doet dat dus wel!
  Ook wil ik gezegd hebben dat ze discreet omgaat met het “ontbloten”(we houden onze ondergoed aan) van het lichaam. Hierdoor voel je je ontspannen en weet je dat het haar puur en alleen is bedoeld om een goede massage te geven.
  Kortom: wij zijn beiden blij met haar en zullen nog vaak gebruik van haar maken!
  Miranda bedank!

 9. Waardering 4 uit 5

  G. C.

  In order to treat myself, I planned a few relaxation massages in with Miranda. They really had the desired effect! I was better able to relax after work thanks to Miranda. Being massaged at home is really ideal as well.

  Rather than thinking of massages as a treat, it is more appropriate to think of them as part of a healthy lifestyle. It is really helpful that Miranda tells me what she notices about what is going on with my body, muscles, and energy. She is really very sweet and easy to feel comfortable around.

 10. Waardering 5 uit 5

  Martijn korstjaans

  Ben bij Miranda terecht gekome omdat m’n hele lichaam helemaal vast zat vanwege een aanrijding, en na elke massage van haar merk ik gewoon hele vooruitgangen, al veel masseuses gehad in de jaren ma Miranda is zeker de beste die ik gehad heb, ze pakt de oorzaak altijd goed en stevig aan en na half jaar nu bij haar te zitten, kan ik zeker zeggen dat ze een echte vakvrouw is in haar beroep, dus ik zeg ga zo door Miranda, gtrz martijn

 11. Waardering 4 uit 5

  Henk

  Na een massage door Miranda, kan ik er weer een week tegenaan. Een werkweek wel te verstaan. Ze weet feilloos de vinger op de pijnlijke plekken te leggen. AUW.

 12. Waardering 5 uit 5

  Irene M

  Very nice experience I’ve had for the last year with her. She comes home once a week and i wouldn’t change her for no one… totally recommend her.

 13. Waardering 5 uit 5

  Marieke

  We zijn heel blij met je,je bent een topper.
  Tot volgende keer

 14. Waardering 5 uit 5

  Patrick

  ik kan bovenstaande reacties alleen maar beamen, Miranda is inderdaad een topper en verstaat haar vak als de beste. Mijn knelpunten worden haarfijn verholpen en ook het stukje ontstressen kun je wel aan haar over laten! Ook voor mij is de volgende afspraak dan ook weer reeds gemaakt.

 15. Waardering 5 uit 5

  David

  De massages die Miranda geeft zijn een openbaring voor je lichaam. Wat knap je daar geweldig van op. Miranda weet feilloos alle probleempunten te vinden en weg te werken. Je voelt je weer helemaal tiptop na een behandeling.
  Miranda, hartstikke bedankt hier voor.

 16. Waardering 5 uit 5

  Nicole

  Massage was een cadeautje voor mijn moeder. Ze was super tevreden!
  Super service.. Zeker voor herhaling vatbaar..

 17. Waardering 5 uit 5

  Alana

  Al meerdere keren een massage gehad van Miranda, echt een aanrader! Ze weet precies waar de plekken zitten die extra aandacht nodig hebben. Ze kan lekker stevig masseren waardoor ik er na een massage van Miranda weer even tegenaan kan. Ze is stipt op tijd en erg prettig in de omgang. Ze weet bij een bezoek precies wat er de vorige keer besproken is en welke massageolie mijn voorkeur heeft. kortom: ik ben zeer tevreden!

 18. Waardering 5 uit 5

  kim

  Ik heb al verschillende therapeuten en masseuses voorbij zien komen, maar Miranda is een blijvertje!! Ze weet precies mijn knelpunten te vinden en na een massage van haar, kan ik er altijd weer even tegenaan. Daarnaast hoef je de deur niet uit, en kun je na die heerlijke massage lekker thuis verder relaxen zonder eerst weer in de auto naar huid te moeten rijden. Echt een aanrader!!!

 19. Waardering 5 uit 5

  Daniëlle

  Ik heb al meerdere malen het genoegen gehad om door Miranda gemasseerd te worden. Hoe ze het doet, weet ik niet, maar ze lijkt haarfijn aan te voelen waar de knelpunten liggen. Miranda is niet de eerste of enige masseur/masseuse die ik heb gehad, maar wel de enige waar ik zo tevreden over ben dat ik bij haar blijf terugkomen!
  Bovendien zijn er maar weinig goede masseuses die ook nog eens aan huis komen, zodat ik niet zelf de deur uit hoef, geen oppas hoef te regelen en ik toch de vruchten kan plukken van een goede massage!
  Ook als persoon is Miranda prettig in de omgang, is ze eerlijk, komt ze haar afspraken stipt na en voel je je al snel op je gemak bij haar. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!
  Miranda, ga zo door! Onze volgende afspraak staat al weer in mijn agenda. Gr. Daniëlle

 20. Waardering 5 uit 5

  Ineke

  Miranda is, afgezien van massages van fysiotherapeuten, mijn eerste ervaring met ontspanningsmassage. En wat voor ervaring. Al meteen de eerste keer wist ik dat er wat mij betreft nog vele zullen volgen! Dat vrouwtje heeft gouden handjes en flink wat power. Ik ben inmiddels 65+ en héél blij dat ik haar heb leren kennen! Tot binnenkort weer, Miranda!

 21. Waardering 5 uit 5

  Birgit

  Inmiddels 5x een massage gehad van Miranda. Ik houd van stevige massage, dat heeft mijn lijf ook nodig. En daarvoor zit ik bij Miranda aan het goede adres. Mijn lijf voelt nu beter aan. Spieringen zijn verminderd en herstel gaat sneller. Miranda is een prettige persoon in de omgang. Een aanrader!

 22. Waardering 5 uit 5

  Machtel Oosterwijk

  Het was heerlijk Miranda ik zat echt vast van stress en overbelasting en dat heb jij er maar mooi uit gemasseerd!!! Super bedankt en tot de volgende keer! Liefs Machtel

 23. Waardering 5 uit 5

  Mirjam

  Welkom op de site Miranda!

  Erg leuk om zo’n enthousiaste en ambitieuze masseuse op onze site te hebben. Veel succes.

  Mirjam

Plaats een beoordeling

Waarom masseer ik?

Graag stel ik mij voor

Spierklachten en stress kunnen je leven  beïnvloeden en veel energie kosten. Ik wil  mensen  helpen met (spier)klachten en om weer te leren ontspannen. Gemasseerd worden geeft ons dat ontspanningsmomentje wat we allemaal zo hard nodig hebben in deze drukke maatschappij! Mijn naam is Miranda Wullems. Ik geef o.a. ontspannings- en klachtgerichte massages (gecombineerd met Reiki), Sportmassage, Klassieke massage, zwangerschapsmassage en stoelmassage.

Door een schouderblessure kwam ik met verschillende fysiotherapeuten in contact. Hier is mijn passie voor massage begonnen. Het begon als een hobby maar al snel ben ik mij in verschillende opleidingen en workshops gaan verdiepen.

Ik ben 1 jaar werkzaam geweest als (sport)masseuse bij SpaSense Geldrop en momenteel ben ik ook werkzaam als masseuse in de Spa Lux van (Inntel hotel) Art Eindhoven, naast Masseuse aan Huis en dit bevalt me erg goed. De waardering die je krijgt en de resultaten die ik boek met massage geven mij een zeer voldaan gevoel!

I LOVE MY JOB!

.

Prijzen&Specialisaties

Prijslijst

60 minuten: 69 euro
75 minuten: 79 euro(meest gekozen)
90 minuten: 94,50 euro

Specialisaties

 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Zwangerschapsmassage
 • Klassieke massage
 • Stoelmassage
 • Klachtgerichte massage
 • Werkgebieden

  Werkgebieden

  Nederland

 • Eindhoven e.o.
 • Veldhoven
 • Helmond
 • Valkenswaard
 • Waalre
 • Weert
 • + Omliggende gebieden tot 45 km vanaf Eindhoven (daarna worden er extra reiskosten in rekening gebracht van € 0,50 per km.).

  Back to top