Navigatie

Mirjam van Starrenburg

Terug naar de vorige pagina
Lees hier mijn reviews (26)

26 beoordelingen voor Mirjam van Starrenburg

 1. Waardering 5 uit 5

  Monique

  Ik heb zowel de massage als de persoonlijke benadering van Mirjam als geweldig ervaren. Na 5 minuten masseren kon ik al vaststellen dat het beter en fijner was dan de massages die ik in het verleden van verschillende masseurs heb gehad. Mirjam is een hele fijne masseuse die goed rekening houdt met fysieke dingen, die meedenkt en behulpzaam & zorgzaam is. Het voelt echt als een ‘moment’ waarop je alles even uit handen kunt geven en er voor je gezorgd wordt op een manier die je op dat moment nodig hebt. Ik vind Mirjam een absolute aanrader en ik hoop in de toekomst nog eens gebruik van haar te kunnen maken!

 2. Waardering 5 uit 5

  Daniëla Mers

  Afgelopen week hebben mijn man en ik voor het eerst kennis gemaakt met onze masseuse aan huis. Het is heel fijn om niet de deur uit te hoeven voor dit stukje ontspanning. Mirjam begreep onze wensen en klachten en heeft ons fantastisch geholpen, absoluut voor herhaling vatbaar!

 3. Waardering 5 uit 5

  Joost

  Positieve reviews hiervoor zeggen niets te veel. Top massage door Mirjam.

 4. Waardering 5 uit 5

  Marieke Henstra

  Inmiddels heb ik al meerdere massages van Mirjam gekregen en ik voel me altijd heerlijk daarna. Echt een aanrader.

 5. Waardering 5 uit 5

  Martin Spee

  Vandaag heerlijk een uur onder handen genomen door Mirjam. Wat een vakwerk!

 6. Waardering 5 uit 5

  Germaine

  Mijn nek, schouders en rug zaten vast. Ik was heel hard toe aan een massage. Deze keer wilde ik graag de luxe van een massage aan huis. Ik belde Mirjam en zij had de volgende dag tijd voor mij. Wat was ik blij! Omdat ik zelf masseuse ben, ben ik best ‘kritisch’ wie mij masseert. Ik kan alleen maar zeggen dat Mirjam een topper is! Ze luisterde heel goed naar mijn behoefte en haar handen vonden meteen de ‘knelpunten’. Mirjam masseert met kundigheid en aandacht. Daarnaast is ze een lief en open persoonlijkheid met gevoel voor humor! Ik zal Mirjam zeker vaker vragen! Ze is een aanrader!

 7. Waardering 4 uit 5

  Nanet

  Deze massage was een cadeautje! Mirjam stemde goed af wat mijn wensen zijn. Het fijnste vond ik dat ik na de massage al thuis was en dus lekker in de relaxmodus kon blijven! Achteraf had ik best wel wat last van mijn schouders / rug en ik kon met vragen hierover bij haar terecht wat heel fijn was!

 8. Waardering 2 uit 5

  Suus

  Voor zowel de ‘gentle touch’ als voor de stevige ‘ontwarring’ van de spieren in mijn rug en schouders, die zich na mijn bevalling en door het geven van borstvoeding hadden opgeknoopt, kan ik bij Mirjam geweldig terecht. Je voelt je meteen op je gemak bij haar relaxte vibe en de geuren van de heerlijke oliën die ze gebruikt. Telkens als ik op de massagetafel lig, vraag ik me af waarom dit niet aan iedereen verplicht wordt ter bevordering van de volksgezondheid. Wat een weldaad.

 9. Waardering 5 uit 5

  Melanie Raaijmakers

  Frank en ik kunnen Mirjam van harte aanbevelen. Een prettige “down to earth” vakvrouw die luistert en voelt wat er nodig is. Ze combineert rust met stevigheid en humor, precies goed. Mijn schouder voelt meteen een stuk beter. Graag tot een volgende keer!

 10. Waardering 5 uit 5

  Ellen Devente-Prins

  Lang ben ik bij een zeer goede masseur onder behandeling geweest, maar hij ging helaas met pensioen.
  Toen begon een zoektocht naar een goede masseur/masseuse die onze spieren juist zou kunnen behandelen.
  En toen vonden we (mijn man en ik) Mirjam. Wat een kado 🙂 Mirjam is nu 3x bij ons geweest. Beiden hadden we onze ‘spierproblemen’. Maar Mirjam heeft dit in zo’n korte tijd al goed onder controle.
  Wat een weldaad!
  Bedankt 🙂

 11. Waardering 5 uit 5

  Lian

  Een massage aan huis is echt een cadeautje voor jezelf. Juist in hectische tijden kan een massage zoveel doen. Mirjam is nu al een paar keer bij ons geweest en elke keer weer is het genieten en gezelligheid. Als je een goede masseuse zoekt ben je bij Mirjam aan het goede adres. Wij willen niet meer anders! Dank Mirjam, topper!

 12. Waardering 5 uit 5

  Charlotte de Boer

  Drukke baan en dito sociaal leven, dus ontspanning is erg belangrijk voor me om alles in balans te houden. Sinds een aantal maanden laat ik me regelmatig thuis, lekker in mijn woonkamer met een rustig muziekje op, masseren door Mirjam. De spanning in mijn nek en schouders is elke keer na zo’n massage zoveel minder, echt heel fijn. Ze weet de knopen en andere spanningspunten gelijk te vinden. Ik ben erg tevreden en raad haar zeker aan!

 13. Waardering 5 uit 5

  Viola en Peter

  Wij laten ons sinds een half jaar regelmatig door Mirjam masseren. We werken alle twee hard en merken dat we een stuk relaxter worden van de massage en dat werkt door in ons leven. Erg prettig.

  Mirjam masseert ontspannend maar pakt de probleem zones stevig aan en dat is nog wel eens nodig.
  Ik heb het een aantal van onze vrienden ook aangeraden.

 14. Waardering 5 uit 5

  Angelique

  Mirjam, nogmaals bedankt voor de super lekkere massage die ik als cadeau voor mijn 50e verjaardag van mijn collega’s op basisschool de Horizon heb gekregen.

 15. Waardering 5 uit 5

  Jet van Fastenhout

  Hopelijk vanaf nu iedere maand een massage van Mirjam van Starrenburg, want mijn schouders en rug voelen echt weer veel beter!

 16. Waardering 5 uit 5

  Ted

  Gisteren kennisgemaakt met Mirjam. Heerlijke massage gehad en top geregeld dat ze op zo’n korte termijn toch kon langskomen. Lekkere olie en een zeer ontspannen massage, dat gaan we gauw weer doen. Dank je!

 17. Waardering 5 uit 5

  Rein

  Vanavond als start van mijn vakantie een heel ontspannen massage gehad van Mirjam. We kennen haar al aantal jaar en vinden het super dat ze ook wat later in de avond kan zodat we eerst de kinderen rustig in bed kunnen mikken. Massage werkt zeer ontspannend en na een uur gaan we compleet relaxed het bed in. Dank weer en tot snel!

 18. Waardering 5 uit 5

  Merel

  Ik laat mij regelmatig masseren omdat ik zo’n druk leven heb. Sinds ik heb ontdekt dat dit ook aan huis kan wil ik eigenlijk niet anders. Wat een uitvinding.
  Dus ik bel Mirjam regelmatig want haar massage is echt top.

 19. Waardering 5 uit 5

  Sandra

  Wat een luxe! Een massage aan huis en daarna lekker direct naar bed. Mirjam is bij ons thuis geweest zodat onze kleine lekker in zijn bedje kon blijven slapen. Wij hebben beide onwijs genoten en daarna heerlijk geslapen 🙂 Wij gaan het zeker snel weer inplannen

 20. Waardering 5 uit 5

  Linda Groeneveld

  Mirjam is een zeer gedreven masseuse met een leuke persoonlijkheid. Zij komt iedere vrijdag stipt op tijd om mijn man en ik te masseren en dat doet ze voortreffelijk! Voor hem een meer ontspannen en stille massage en voor mij een wat meer intensieve massage en dan kletsen wij er rustig op los hahaha 😉

 21. Waardering 5 uit 5

  Floris

  Wat heerlijk om iedere paar weken een goede massage van Mirjam te krijgen aan huis! Daarna direct met een kop thee je bed in, echt feest. Goede massagetechniek, lekker producten en maatwerk. Daarnaast is Mirjam een gezellige, professionele vrouw met humor. Aanrader!

 22. Waardering 5 uit 5

  Roderick

  Werk werk werk en dan opeens door je rug gaan en geen stap kunnen verzetten: bij Mirjam kon ik gelijk terecht, heerlijk in mijn eigen huis. Haar fijne rustige uitstraling zet de sfeer en de massage begint met het rustig snuffelen aan heerlijke olietjes, om te kiezen met welke je graag gemasseerd wilt worden. Ze heeft sterke handen en mijn spieren kwamen goed los, de pijn was de volgende dag nagenoeg weg en ik kon weer gewoon aan het werk. Top!

 23. Waardering 5 uit 5

  Hannah

  Na de geboorte van mijn dochter via keizersnede was ik helemaal stijf en verkrampt van al het liggen. Mirjam heeft mijn rug weer helemaal los en soepel gemaakt. Het was heerlijk en echt even nodig. Mirjam is heerlijk rustig en dat geeft ze aan je door tijdens de massage. Ik voelde me meteen op mijn gemak.

 24. Waardering 5 uit 5

  Moon

  Een massage in je eigen huis is heerlijk en makkelijk, maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je een fijn persoon je huis binnenhaalt die professioneel te werk gaat. En met Mirjam doe je dat zeker! Ze brengt warmte en gezelligheid met zich mee en is vakkundig en gepassioneerd in haar werk. Bij Mirjam’s massages kun je genieten van haar ‘human touch’ en even helemaal tot rust komen.

 25. Waardering 5 uit 5

  Kiki

  Wat is er heerlijker dan een massage in je eigen huis? Ik heb een druk leven met een hectische baan, een sociaal leven en twee kleine kinderen. Soms vergeet je dan wel eens een rust moment te pakken. Als ik weer het gevoel heb mezelf voorbij te lopen, dan trakteer ik mijzelf op een heerlijk ontspannende massage van Mirjam. Dan kom ik helemaal tot rust en kan ik er daarna weer tegenaan. Inmiddels heb ik al meerdere vriendinnen aangestoken. Kortom: een echte aanrader!

 26. Waardering 5 uit 5

  vito

  Top masseuse,

  mirjam komt geregeld bij mij en mijn vrouw thuis voor massage,is heel relaxt wegens dat we kinderen hebben en niet naar en salon kunnen en heel blij zijn dat we mirjam hebben leren kenen.We kijken er altijd naar uit om haar weer te zien.Mijn vrouw houdt er van om en relaxe massage te krijgen en ik wegens sporten en beetje stevigere.Bij mirjam op het goeie adres.

Plaats een beoordeling

Wie ben ik?

Graag stel ik mij voor

Wat ik wil is mensen helpen zich beter te voelen en te ontspannen. Aanraking is een levensbehoefte zeker in hectische tijden. Door mensen kennis te laten maken met de preventieve en helende werking van massage wil ik je inspireren te luisteren naar je  lichaam en bewustwording stimuleren.

 

Mijn naam is Mirjam van Starrenburg. Ik geef o.a klassieke massage, zwangerschapsmassage en ontspanningsmassage. Mijn werkgebieden zijn Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en het Gooi.  Ik ben geboren in Den Haag maar woon nu een paar jaar in Amsterdam. Na veel verschillende dingen op werkgebied te hebben gedaan heb ik besloten om eens een ander pad in te slaan. Ik ben in Amsterdam een korte opleiding klassieke massage gaan doen om te kijken of ik het ook echt wilde en het in mijn vingers had. Meteen was ik enthousiast en heb ik al snel een ticket naar India geboekt om daar twee opleidingen te gaan volgen. Ik hou nu eenmaal van avontuur.

Het was een spannende en vooral leerzame periode. Geen hele bergen theorie maar vooral heel veel doen en ervaren. Ik heb daar van oude leermeesters de kneepjes van het vak goed leren kennen. Eenmaal terug in Nederland ben ik al snel begonnen met mensen thuis te masseren. Ik neem een massagetafel, olie en handdoeken zelf mee. Voor mezelf werken en op zoveel verschillende locaties komen geeft me een enorm gevoel van vrijheid. Ik vind het erg leuk om mensen te laten ontspannen in hun eigen omgeving. Al mijn klanten zijn leuke en positieve mensen die mij altijd met een glimlach ontvangen. Ja want zeg nou zelf, wie is er nou niet blij als de masseuse of masseur bij u thuis op de stoep staat? Al deze dingen maken dat ik mijn werk zo ontzettend boeiend en leuk vind.

De massages die ik geef

Specialisaties

 • Klassieke massage
 • Traditionele Indiase ontspannings massage
 • Zwangerschapsmassage
 • Triggerpoint massage
 • Stoelmassage
 • Indian head massage
 • Ontspanningsmassage
 • Werkgebieden

  Werkgebieden:

 • Amsterdam e.o
 • Amstelveen
 • Haarlem
 • Laren*
 • Blaricum*
 • Hilversum*
 • Bussum*
 • * Vanaf 1,5 uur massage

  Prijslijst

  Prijslijst:

  60 minuten: 69 euro
  75 minuten: 79 euro(meest gekozen)
  90 minuten: 94,50 euro

  Back to top