DÉ SITE OM EEN MASSAGE BIJ JOU THUIS TE BOEKEN

Carolien Bleeker

MASSEUSE AAN HUIS

Massageaanbod

Massage aan huis

Iedereen heeft het tegenwoordig druk en we vergeten te investeren in onze gezondheid . Veel mensen merken pas dat er zoveel spanning in hun lijf zit, als er klachten ontstaan.

Juist in deze hectische tijd, met vol geplande dagen, kan de (spier)spanning zich ongemerkt flink opbouwen. Daardoor treden vaak slaapproblemen en pijnlijke stijve spieren op . Dat is jammer, want veel klachten zouden voorkómen kunnen worden als je een stuk lekkerder in je vel zit. Een heerlijke massage op zijn tijd kan daarbij goed helpen. Mijn ervaring is dat als je je periodiek laat masseren je veel klachten voorkomt.

Ik kom met mijn massagetafel naar je toe en bied keuze uit 100% natuurlijke oliën.

Thuismassage biedt als voordeel :

  • ontspannen in je eigen (thuis) omgeving
  • geen reistijd
  • geen oppas regelen
  • na de massage verder ontspannen op jouw manier, in je eigen omgeving. 

Het enige waar jij voor moet zorgen is een warme huiskamer waar de behandeling kan plaats vinden.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage heeft als doel om je lichaam en geest te laten ontspannen. Dus ook als je prima in je vel zit, kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Door regelmatig een massage te nemen kies je ervoor om je lichaam goed te onderhouden. Een ontspanningsmassage is goed voor je lichaam en geest. Daarnaast voorkomt het klachten. Het is energie verhogend, werkt stress verlagend en verhelpt spanning gerelateerde klachten. Het is een algemene boost voor het lichaam waardoor je weerstand wordt verhoogd. 

 

Sporrtmassage

Sportmassage

 Sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Dit zorgt er voor dat de afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd.

Sportmassage is een verzamelbegrip voor allerlei soorten massages die blessures tegengaan en klachten verhelpen. Hiermee wordt niet enkel de behandeling van blessures bedoeld want sportmassage kan ook ter preventie van blessures worden ingezet. Sportmassage is een natuurlijke en werkende methode.

Naast blessure behandeling of preventie zal sportmassage je spierconditie stimuleren en verbeteren. Met als resultaat dat je lichaam sneller zal herstellen van een wedstrijd of  training. 

Bedrijfsmassage

 Massages kunnen een grote rol spelen in het voorkomen en terugdringen van het ziekteverzuim. Het biedt in relatief korte tijd intense ontspanning aan uw werknemers en dient ter preventie van specifieke werkgerelateerde klachten. Tevreden werknemers met een fit lijf hebben een positieve invloed op uw organisatie.

 

Al enige tijd kom ik 1 x per week masseren bij Bouwbedrijf Jan Vet & Braam &Minnesma, waar ik mijn “eigen ruimte” heb en daar om beurten de werknemers onder handen neem. Het resultaat is vaak verbluffend; er lijkt opeens veel meer ruimte in de nek/schouder zone en de beweeglijkheid is significant verbeterd!
De “niet-productieve” tijd wordt in no time ingehaald doordat het werk met extra energie en ontspannen geest wordt hervat. Door de regelmaat van behandeling zijn de resultaten zeer positief. De medische staf van beide bedrijven is mijn nieuwe bijnaam! 

Workshop massage (basis en vervolg)

Samen met je partner, collega of vriend-in leer je om een prettige ontspannende massage te geven. De basis-workshop is bedoeld als kennismaking met massage om een fijne ontspanningsmassage te geven met de nadruk op het oefenen van praktische basistechnieken. 

Basiskennis van de spieren, wanneer wel of niet masseren (contra-indicaties),  masseren van nek, rug & schouders, houding bij het masseren en advies over de te gebruiken oliën zijn onderdelen die in de workshop behandeld worden.

De workshop duurt 2,5 uur. Kosten voor de workshop zijn 195,- per tweetal.

De vervolg workshop geeft een herhaling van het praktisch oefenen van de  basis technieken en uitbreiding naar massage voor hoofd, gezicht, armen en voeten.

De workshop massage is een heel feestelijk cadeau om te geven en erg leuk om te ontvangen.

Boek nu een massage!

Veel mensen voelen zich het meest op hun gemak in hun eigen omgeving. Daarom geef ik massage bij je aan huis zodat je de deur niet uit hoeft. Ook op het werk of op iedere andere locatie waar jij je prettig voelt, bied ik diverse soorten massages aan.

 

 

Je kunt een massage aan huis of massage op locatie  reserveren
via telefoonnummer  06 51282134
of neem contact op via e-mail.

maak nu een afspraak

Carolien Bleeker     Masseuse aan huis     Zandvoort     Tel: 06-51282134      E-mail: carolien.bleeker@masseuseaanhuis.nl
© 2018  Masseuse aan huis     Webtechniek en –design Simone Stam Services

Carolien Bleeker

Masseuse aan Huis